Bij Hero Baby geloven we dat voeding belangrijk is voor de start en het verloop van een nieuw leven. Daarom maken we kindervoeding zo dicht mogelijk bij hoe de natuur het bedoeld heeft. Want wat het beste is, dat heeft de natuur al lang voor ons bedacht. Bij Hero Baby doen we continu onderzoek en op basis van deze inzichten blijven we de samenstelling van onze producten vernieuwen. In juli 2015 hebben we onze nieuwe generatie flesvoeding geïntroduceerd; Hero Baby Nutrasense®. Geïnspireerd door borstvoeding, gebaseerd op onderzoek.

Hero Group: wereldwijd al 125 jaar actief

Hero Benelux maakt deel uit van de in Zwitserland gevestigde Hero Group die actief is in 30 landen verspreidt over Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, Centraal-Azië, en het Verre Oosten, waarvan in meer dan 20 landen met kindervoeding. Het hoofdkantoor van Hero Benelux is gevestigd in Breda.

Hero in Nederland

Hero Baby Masterbrand Logo Hero Baby

Bij Hero Baby geloven we dat voeding een belangrijke rol speelt in het verloop van een nieuw leven. Hero Baby biedt babyvoeding die aansluit op de leeftijdsfase van ieder kindje. Van een breed assortiment flesvoeding tot aan de eerste hapjes. Voor het stap voor stap ontdekken van nieuwe smaken. Bekijk de website van Hero Baby hier

Hero FruitHero Masterbrand logo

Sinds 1914 heeft Hero een passie voor fruit. Het is lekker, het is voedzaam, zit vol met vitaminen en het ziet er prachtig uit. Hero fruit heeft meer dan 50 verschillende producten. Om te drinken, voor op je brood, als tussendoortje of voor over je dessert. Stuk voor stuk bereid met liefde en natuurlijk het beste fruit. Bekijk Hero website.

Organix

Lekkere tussendoortjes voor baby's en peuters. Gemaakt van de beste biologische ingrediënten en altijd No Junk! Bekijk de Organix website